„Fericire mare pt ca am baut must “cules” cu mana mea 🙂
A cincea excursie cu My Secret Romania!
Nu mai e nici un secret ca e preferata mea. M-am lasat din nou pe mana ei si mi-a bucurat simturile cum numai ea stie sa o faca: ras cu pofta in companie buna, mancare proaspata si delicioasa, bautura gustoasa, peisaje magice, vizita la Colectia Etnografica Daciana Ungureanu (de unde am luat cadouri pictate pt oameni dragi), vin select si cadou, Soare la cules de vie 🙂.”

Andrada N., Bucuresti,  despre excursia La cules de vie (octombrie 2016)

„Prima excursie pentru mine cu My Secret Romania, sigur nu si ultima.
Weekend prelungit cu doua zile de concediu, asa ca am avut timp si sa ies un pic din traseul prestabilit. Conacului Balcestilor, o adevarata bijuterie, apoi Culele de la Maldaresti, Novaci, culesul viei, must, gazde minunat de primitoare si dornice sa ne simtim ca acasa (si asa ne-am si simtit, multumim!), comoara etnografica de la Daciana Ungureanu – la ale carei tablouri mie mi-a ramas si sufletul si gandul :), degustare de vin la Cramele Bauer si, pentru mine, o “abatere” de la traseu, pana acasa-la-mine-la-Namaesti-sa-mi-vad-Pistruiatul-si-familia-de-suflet 🙂
Pe scurt, un weekend absolut superb.”

Ioana U., Bucuresti,  despre excursia La cules de vie (octombrie 2016)

„A fost prima mea data in Delta si nu-mi pot imagina o organizare mai buna si o companie mai placuta. Totul a fost perfect, de la cazare/masa si pana la excursiile pe care le-am facut si unde am avut ocazia sa vad oamenii locului, vietuitoarele specifice si privelisti pe care nicio fotografie nu le-ar putea reda asa cum sunt, frumoase mai departe de cuvinte. O experienta pe care o recomand din toata inima!”

Andreea V., Bucuresti,  despre excursia Delta Dunării – La admirat nuferi pe brațul Sf Gheorghe (septembrie 2016)

„A fost intr-adevar o experienta extraordinara, marturisesc faptul ca nu ma asteptam ca o excursie “pescuita” de pe Facebook sa se dovedeasca a fi atat de reusita!
Oameni extraordinari, organizare impecabila, locuri de vis, noroc de vreme buna… A fost pur si simplu super!”

Adriana C., Bucuresti,  despre excursia Delta Dunării – La admirat nuferi pe brațul Sf Gheorghe (septembrie 2016)

„Dincolo de peisaje, muzee, cladiri sau fenomene naturale, oamenii pe care i-am intalnit in Oltenia ne-au ramas in gand, iar povestile lor ne-au lasat un gust de neuitat. Ca si dulceata de afine si cea de trandafiri, siropul de zmeura, zacusca de ciuperci, vinul de Corcova, tocanul si multe altele…mmmmmm! Revenim cu poze in curand!”

Irina V., Bucuresti,  despre excursia Micul tur al Olteniei (august 2016)

la odai my secret romania

„A fost minunat, dar nici nu putea sa fie altfel :) Mi s-a demonstrat cu aceasta ocazie ca vremea e un factor prea putin important intr-o experienta si ca sunt alte lucruri care primeaza cum ar fi oamenii si locul. Multumesc pentru crearea acestei dependente :)”

Petronela T., Bucuresti, despre excursia Pe cai, la Odai  ( toamna 2015)

“Raftingul a fost o supeeer experienta! Mai vreau!!! :D”

Petronela T., Bucuresti, despre excursia la rafting pe Buzau ( vara 2015)

“”Multumesc! Nici nu stiti cat de mult ma bucur ca am venit la cules de vie!”

Simona T., Bucuresti, despre excursia La cules de vie ( octombrie 2015)

“Mie mi-a placut totul, fara exceptie!

Mi-au placut totii caii! Mi-au placut plimbarile cu Murgu si faptul ca mi-am reamintit ce inseamna sa construiesti o relatie de prietenie si plina de afectiune cu calul, ce inseamna sa capeti incredere in el si, in acelasi timp, in tine. Mi-a placut ca la fiecare plimbare am mers pe alt traseu. Mi-a placut ca am avut libertatea de a experimenta trapul sau galopul atunci cand m-am simtit sigura pe mine. Mi-au placut gazdele, organizatorii, participantii. Mi-a placut sa stau in natura, sa fac baie la lumina miilor de stele, sa pregatim mancarea in aer liber, la ceaun. Mi-a placut apa rece de la izvor, mi-a placut sa lenevesc  in hamac. Mi-au placut povestile Mariucai despre cai si mi-a placut sa constat ce bine calareste Mariuca mea, ce postura frumoasa are pe cal.”

Liliana A., Bucuresti, despre excursia la Odai ( august 2014)