Luate separat suntem “o aventurieră” şi “o exploratoare”, “o coordonatoare” şi “o comunicatoare”, “o pasionată de natură” şi “o pasionată de arhitectură şi cultură urbană”. Împreună suntem o echipă imbatabilă când vine vorba de excursii şi promovare de destinaţii mai puţin accesibile!

10568025_10154433626470113_405629075_n

Ne-am cunoscut în echipa viajoa.ro – blogul unde citești despre cum e să călătorești inteligent şi am crescut împreună timp de 5 ani. Am cutreierat împreună peşteri şi canioane, ne-am încrucişat pagăile la rafting, am cucerit Madeira şi am pus bazele Vânătorii de comori arhitecturale şi urbane.  Acum a venit rândul unui alt proiect de sertar să iasă la lumină şi abia aşteptăm să inspirăm cât mai multe vizite în România!

Gabi SolomonGabi este o “studentă a vieţii”. Călătorește de prin 2000 și scrie despre asta din 2009. A experimentat couchsurfing (dormit pe canapelele unor necunoscuţi), a făcut autostopul singură, a făcut scuba, parapantă, canyoning şi a explorat pe cont propriu favele nepacificate în Rio de Janeiro.

Pe un colţ de plajă din Brazilia a înţeles cât de important este să ne cunoaştem istoria, simbolurile şi tradiţiile, aşa că s-a întors gata să şteargă praful de pe zestrea primită de la bunici şi străbunici.

ioana patrascoiuIoana este odraslă de neam nomad. Călătorește cu simțul răspunderii din 2007 și scrie despre asta din 2010. Este atrasă de țărmuri stâncoase, Orientul Mijlociu, arhitectură și îi place să aleagă să găsească noi rute care duc din punctul A în punctul B. Se ocupă cu drag și spor de Vânătoarea arhitecturală, ca designer, și crede că în orice orășel ai ceva de văzut, dacă ai un pic de curiozitate și atitudinea mentală potrivită.

Îi place să povestească și să aducă oamenii mai aproape de acele locuri mici, pline de farmec, care nu reprezintă prima opțiune de escapadă – uneori nici a doua.

Împreună am pus bazele acestui proiect pe care îl creștem încet dar cu mult drag.

Banner  Incubator UA ING