Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Culori și gusturi tomnatice în Buila

November 11, 2016 @ 8:00 am - November 13, 2016 @ 8:00 pm

350RON

Ne-am propus să salutăm toamna din cel mai mic parc naţional din România, Buila – Vânturariţa. O să admirăm pădurea, o să ne suim pe vârfuri şi o să facem o baie în mormanele de frunze colorate. Seara la cabană ne aşteaptă un ceaun cu bunătăţi şi un vin fiert, să ne relaxeze muşchii şi să sporească zâmbetele.

*
Traseu şi diferenţă de nivel:

vineri: Pornim din Bucureşti după-masa (cu maşinile) spre Costeşti. Ajungem şi ne facem curaj cu un întăritor şi un grătar

sâmbătă: Trezire devreme şi purces pe traseu. satul Pietreni (575 m) – Stâna din Cacova (1200) – Varful Piatra (1643 m) – Curmătura Builei (1540 m) – satul Pietreni – Total 9 – 10 h (cu opriri și pozne)

duminică: Trezire de voie, tură uşoară spre Mânăstirea Arnota şi Vf. Arnota, vizitarea unui atelier de olărit în satul Olari, vatra meşteşugului de la Horezu

Tură recomandată celor cu rezistență fizică și care înțeleg că rucsacul le va fi casă pentru două zile (detalii despre conținutul lui după ce vă înscrieți).

Locuri: 10

Prețul excursiei: 350 lei (include cazare 2 nopti, gustări, masa de seară de sâmbătă, ghidaj, taxa intrare în Parc Naţional, taxa excursie)
Nu este inclus în preț: Mâncarea (sendvişuri pentru traseul de sâmbătă, ne gospodărim pentru grătarul de vineri, prânzul de duminică) si transport (mergem cu masinile personale si impartim banii de carburant).

Înscrieri, în formularul de aici (https://goo.gl/forms/LaeNhspZx9cBqjhv2) sau pe mail la hai@mysecretromania.com

Details

Start:
November 11, 2016 @ 8:00 am
End:
November 13, 2016 @ 8:00 pm
Cost:
350RON
Event Tags:

Venue