Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Delta Dunării – La admirat nuferi pe brațul Sf Gheorghe

September 15, 2016 @ 8:00 am - September 18, 2016 @ 5:00 pm

860RON

La început de toamnă ne întoarcem în Delta Dunării.

Locul? Hotelul plutitor Anastasia ( Hotel Plutitor Anastasia), andocat în apropiere de Uzlina, pe brațul Sfântu Gheorghe.

Motivul? Să ne bucurăm de nuferi, de Deltă, de liniște, de apusuri, de răsărituri, de mâncare atât de bună încât o să plângi după peștele de acolo și o să numeri lunile până la primăvară.

Programul? Câteva surprize (plăcute și foarte plăcute) până ajungem în Deltă. Câteva la întoarcere. Odată ajunși acolo îmbinăm relaxarea cu excursiile zilnice pe canale. Facem un drum și până la Pădurea Caraorman. Ascultăm povești pescărești. Pescuim. Urzim alte povești. Dacă o să avem chef, o să şi înotăm – căci apa o să fie caldă.

Locuri: 14

Prețul excursiei: 860 lei (include cazare pe hotel plutitor, 3 mese pe zi, excursii zilnice pe canale, excursie Pădurea Caraorman, intrări muzee, taxă excursie)
Daca înscrierea are loc dupa 20 august, prețul devine 960 lei.

Pentru înscrieri completează formularul de aici (http://goo.gl/forms/qxgQlZt5JMj3Qg573) lasă-ne un mail la hai@mysecretromania.com

Nu este inclus în preț: Transportul. Vom merge cu mașinile personale, vom împărți costul carburantului, care ar trebui să fie in jur de 110 lei/persoană.

Te așteptăm să vii cu noi!

Săptămână faină,
Ioana & Gabi

Details

Start:
September 15, 2016 @ 8:00 am
End:
September 18, 2016 @ 5:00 pm
Cost:
860RON
Event Tags:
, ,

Organizer

Venue